14

Komentari (14)

Drakula
Sve je to tako. Samo smo mi glup narod bili i ostali
Deepy
Da sam znao i ja bi. Amaterski igram, al bi bolje od 90% ovih što su tu igrao. Platiš 50, vidi te neko, uzme, ugovor potpišeš na 100 i dobar 50 ;)
user1676370670
Hahahaha..Cuj skandalozna....Pa ko je lud?Kakvi smo i ne zasluzujemo euro.
Buzim83
Od kad je istina skandalozna ???
Ajax11
Ništa ljudi slagali nisu- od U15 kadeta pa sve do A repke ima cjenovnik!
FahrudinKonjHodzic
stasu slagali unas hamburgerdjija djeko odredjiva koce bit pozvat on dodze u kamp pa krka hamburgere nije mu gladna guzca odiscilila prokleto bijeda u glavi
FahrudinKonjHodzic - Kad bi imalo bio svjestan, da si ti ovdje totalno nepozeljan i da niko ne zeli da vidi tvoj komentar, ti se ne bi pojavio nikako sa svojim komentarima na ovom portalu, da li si imalo svjestan da si svima odvratan.
Ecosport
Ne vjerujem da baš svi plaćaju, ali većina da. Pa zašto se poziva mali bivši Džekin zet? Naravno kad je uplatio pare. Zašto se poziva Ziljkić. Platio i on. Ima ih još dosta tu, sad je Bilbija redovan jer je vjerovatno i on platio, a prije nije htio. Možda onaj iz Shefielda nije htio da plati, pa je zato ko fol povrijeđen čim se reprezentacija okupi. Nego neće to da kaže, pa izmišlja povredu.
user1659354598
Svi mi to znamo i svi sute,zato i jesmo dosli na najnize grane
ja.hondo
Kad nasi igrači, selektori i novinari šute nek barem neko istinom izađe na vidjelo
Mowzilla
Hajde, neka je plasirao, ne bi li nas uefa opet suspendovala s hajrom. Ugledajte se u ovog novinara, dragi bh. dnovinari...
Kyle8812
50 hiljada maraka je poziv,100 hiljada maraka je prvih 11 to se zna odavno.
Dtox
Ima ih vise sto ne placaju.. kronik, kolasinac, kosica itd.
Kyle8812
Ma naravno govorim samo za igrače koji nemaju toliko jake menadzere bliske savezu koliko traže para,vjerovatno je za menadzere talovi neki drugi vjv od prodaje samog igraca ili slicno.Čak prije 5 godina ima i dokaz Husaric kako kaze da je “kaparisao” Pirica da brani u prijateljskoj utk.Sve se to vidi po pozivima i selektorima samo Transfermarkt agencije koje zastupaju igrace i sve je svima jasno.A za ovih 50k KM znam sigurno kad je covjek pitao saradnika Vice koliko košta i ovaj mu rekao toliko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.