Selektor reprezentacije BiH odabrao fudbalere

Faruk Hadžibegić objavio popis igrača za Portugal i Luksemburg!

21

Komentari (21)

RZ88
A je*o te Sanicanin I grom pa jel dosta vise?
Adnanos
Bas tako. A nije ni Milicevic nista bolji ali Sanicanin je katastrofa
user1643913607
Dobar spisak 5 komoda ce da dobijemo od portugala i 3 od Luksemburga i onda na zadnje mjesto u grupi.Tu nam je mjesto.Razlozi se mogu vidjeti.Uzima Varesanovica koji moze Prcicu da cisti cipele.Ali moraju ga prodati i to je to. Sanicanin u reprezentaciji a od februara grije klupu u prosjecnom Partizanu.Menalo ni sam nezna kada je zadnji put igrao za Dinamo a Tabakovic najbolji strelac u Austriji. Ovaj Petev se spasio sto je otisao.A ovaj Hadzibegic gdje je god bio usrao je ekipu i doveo ih do dna i onda otisao.Steta toliko mladih i perspektivnih igraca imamo ali oni uzimaju one koji im odgovaraju.Ovdje su drugcija pravila menadzer i nacionalnost na prvom mjestu i onda potvrda od Vice kao pecat.Dobro je sto mozemo izabrati na tv-u drugu utakmicu da ne gledamo ovu sramotu. Lp iz Danske
Kao prvo koga briga odakle si, a kao drugo pusti da se utakmice odigraju pa onda daj sud
adointer
I kakav je bio sud?
Eno30
Dobar spisak sretno zmajevima našim
enko
Sanjin prcic na dodatnom spisku a covjek igra u strastburu,nevjerovatno.nemam nista protiv varesanovica ali prcic je isto vezni igrac.cilj je podici cjenu za dala kako bi sarajevo vise profitiralo i da faruk ubleha moze reci eto pomogao sam sarajevu.
ar3728472819
U strastburgu u kojem nije dobio minute
KB9
28 utakmica ove sezone
ar3728472819
Pogledaj od proslog okuoljanja nije imao 50 minuta
enko
Koliko i kako igra sanicanin,dali su svi pozvani starteri u svojim ekipama.
nejeditrice
Ne shvatam pozivanje Saničanina pored Zolotića, Radeljića ili Mujakića. Ostalo manje vise korektno
user1604155860
Covjek dobije spisak ovih iz saveza i kobejagi on pravio,Prcic,Tabakovic,Zolotic,Hamulic i jos mnogi drugi od kojih su izgleda odustsli kao i od onog malog iz Kelna,nismo mi toliko veliki da mozemo da jordamimobkao Brazilci i Francuzi.
Mowzilla
Drago mi je zbog Barisica i Varesanovica, te povratka Menala. Ovo ostalo standardica, ali Sanicanin mi nece biti jasan nikako...
user1676631476
Sta je sa Hadzikadunicem?
Mowzilla
Benaris96
povrijedjen je
benyamin
Gillewsky
Da, Armin hodzic mladji
Kulla_Ado
To je onaj mladji iz Zelje. Veznjak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti