Mitrović i Vlahović otpadaju za Brazil, u Srbiji na mukama

Doktori reprezentacije Srbije imaju pune ruke posla

Mitrović i Vlahović otpadaju za Brazil, u Srbiji na mukama

Samir Mlaćo
Loše vijesti dolaze iz nogometne reprezentacije Srbije pred Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Naime, u duelu sa Brazilom selektor Srbije Dragan Stojković neće moći da računa na dvije glavne uzdanice Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Do Mundijala je ostalo deset dana, a Mitrović hoda uz pomoć štaka, a radi se o lomu dvije kosti na stopalu, što mu pravili veliki problem.

Mitrović je trenutno u Beogradu gdje doktori čini sve da ga što prje oporave. Svi vjeruju da će biti spreman za duele sa Kamerunom i Švicarskom.

Vlahović ima problema sa tetivom, nije igrao ni posljednje utakmice za Juventus, a posljednju utakmicu je odigrao 25. oktobra.

Kada će biti spreman te u kojem obliku, doktori za sada ne mogu da prognoziraju. Dobra vijest za Stojkovića jeste poprilično dobra forma trećeg napadača Luke Jovića koji je sinoć postigao pogodak za svoju Fiorentinu nakon samo pet minuta igre.

Oglasi

FIFA je objavila i konačni spisak selekcije Srbije.

GOLMANI: Predrag Rajković, Vanja Milanković-Savić, Marko Dmitrović, Mile Svilar, Đorđe Nikolić.

ODBRANA: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Uroš Spajić, Matija Nastasić, Filip Mladenović, Mihailo Ristić, Aleksa Terzić, Milan Gajić, Marko Petković.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

VEZNI RED: Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Darko Lazović, Andrija Živković, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Lukić, Uroš Račić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nenad Krstičić, Dušan Tadić, Filip Đuričić.

NAPAD: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović.

Top Komentari

volta
Na papiru Srbija ima daleko bolji tim od Hrvatske, realno ako im se poslozi sve mogu do polufinala realno jer imaju zastrašujući napad
2 7
Klicko
Realno im želim sve najgore od srca.Njima i vlasima tij qrvatima
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi