Reprezentativac BiH mora na testiranje: Saigrač mu pozitivan na koronavirus!
Foto - EPA

Todorović među ugroženim

Reprezentativac BiH mora na testiranje: Saigrač mu pozitivan na koronavirus!

M. Šljivak

Koronavirus nastavlja da hara među profesionalnim fudbalerima.

Iz dana u dan sve je više slučajeva koronavirusa među fudbalerima, a novi je fudbaler njemačkog drugoligaša Holsten Kiela Stefan Thesker.

On je danas testiran na koronavirus i ispustavilo se da je pozitivna. Odmah je otišao u izolaciju, a njegova porodica će također narednih 14 dana provesti u karantenu.

S obzirom na to da je Thesker u proteklom periodu trenirao s ostatkom ekipe, vjerovatno će i ostatak njegovih saigrača morati na testiranje.

Među njima je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Todorović. On je kolega iz odbrane Theskeru i svakako se nadamo da će testiranja proći u najboljem redu.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Veliki broj sportista trenutno je u izolaciji zbog virusa, prvenstva su zaustavljena i zaista je teško reći kada će se nastaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi