Reprezentativac Maroka se vratio sa Mundijala i ubio čovjeka!

Igrač Schalkea u problemima

Reprezentativac Maroka se vratio sa Mundijala i ubio čovjeka!

S. Grebović

Dvadesetjednogodišnji reprezentativac Maroka i igrač Schalkea Amine Harit sudjelovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Nesreća se dogodila samo par dana nakon povratka njegove reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u domovinu.

Nesretni Harit je kasno sinoć oko ponoći na jednom pješačkom prelazu u gradu Marrakechu sa svojim automobilom naletio na 30-godišnjeg muškarca koji je na licu mjesta poginuo. 

Uz Harita je u automobilu bio i njegov 14-godišnji brat, koji je prema izjavama očevidaca takođe zadobio blaže tjelesne povrede, a igraču njemačkog Schalkea je nakon nesreće oduzet pasoš, te će se morati odazvati na svaki poziv policije.

"Kao vozač automobila, Harit nije mogao izbjeći tragičnu nesreću. Harit i Schalke šalju iskrene poruke saučešća porodici preminulog muškarca", stoji u zvaničnom saopštenju njemačkog kluba.

Amine Harit je na Svjetskom prvenstvu igrao samo u prvoj utakmici protiv Irana u kojoj je Maroko poražen s 1:0, a zamijenjen je u 82. minutu susreta.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Keno
"Reprezentativac Maroka se vratio sa Mundijala i ubio čovjeka!" haha koje ste vi hinje covjece ;)
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi