Reprezentativna pauza tek počela, a Jurgen Klopp već saznao loše vijesti

Shaqiri povrijeđen

Reprezentativna pauza tek počela, a Jurgen Klopp već saznao loše vijesti

E. Čaušević

Reprezentativne obaveze za mnoge fudbalere počele su jučer kada su zakazana okupljanja reprezentacija.

U narednih desetak dana gledat ćemo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, ali i mnoštvo prijateljskih utakmica. Treneri u klubovima uvijek se pribojavaju termina u dijelu sezone kada se sve "lomi", a prvi koji je ovaj put platio ceh je Jurgen Klopp.

Naime, trener Liverpoola saznao je jutros loše vijesti jer su iz reprezentacije Švicarske potvrdili da se Xherdan Shaqiri povrijedio na jučerašnjem treningu.

Shaqiri je izašao s treninga s bolnom grimasom i nije mogao nastaviti trenirati. Nakon toga urađeni su pregledi i utvrđeno je da se radi o povredi, te da sigurno neće igrati utakmica protiv Gruzije i Danske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Švicarac nije standardan u posljednje vrijeme u ekipi Redsa, ali sigurno da je Kloppu itekako potreban svaki fudbaler pred završni dio sezone u kojoj će Liverpool pokušati osvojiti trofej.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti