Resić: Želimo pobjedu protiv Ukrajine

Reprezentativci danas uživali u ljepotama Bakua

Resić: Želimo pobjedu protiv Ukrajine

Endin Čaušević

Reprezentativci kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine današnji slobodni dan iskoristili su za izlet u glavnom gradu Azerbejdžana.

Igrač BiH, Ševkija Resić, kazao je da su reprezentativci danas imali priliku da se bolje upoznaju sa gradom, te da su oduševljeni onim što su vidjeli.

"Baku je zaista lijep i drago mi je što se mogu pohvaliti da sam bio ovdje", rekao je reprezentativac Resić.

Krilni igrač Sarajeva se osvrnuo i na jučerašnju utakmicu sa Njemačkom. 

"Utakmica je bila jaka i čvrsta i dali smo sve od sebe. Nažalost, konačan rezultat nije onakav kakav smo priželjkivali. Bilo je teško, jer Njemačka je jaka ekipa sastavljena od kvalitetnih pojedinaca. Mi smo dobro otvorili utakmicu, ali nakon penala, pa kasnije i crvenog kartona utakmica je otišla u, za nas pogrešnom smjeru".

On je dodao da se sa EP-a žele vratiti barem sa jednom pobjedom, te da će učiniti sve da to ostvare u narednoj utakmici protiv Ukrajine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije