12

Komentari (12)

Salihović23
Zar nije pisalo neki dan da je Pogba povrijedio onog Portugalaca, a i sebe?
Ade1987
Ma svašta pišu
Ade1987
Igraju za svaku pohvalu lijepo su se uklopili svi sad za sad rano je govoriti za sledecu sezonu ali ako odu u ligu prvaka i Pogba ostane i dovedu jos 2-3 pojačanja biće itekako opasni ko gleda njihove utakmice vidi će da je gotovo svaki napad prilika. Bruno, Pogba, Martial, Rashford,Greenwood opasni su pravo!!!
hame
Napisite clanak da je "otpisani" Kolasinac u prvoj postavi
Ivica_Osim8
Kad bi im Pocchetino došao eh tad bi mogli biti ****ni al pravo
SeoRusilac
vence
Pogba ce otici..za ostale ne znam
red devil mo
Jel ti to rođak,pa imaš dojavu.
vence
4. koljeno..od majkine sestricne djadzic :)
red devil mo
Poselami ga životati.
vence
Hocu Rodjeni moj :)
ArmiNN
Kakav United u zadnje vrijeme..za sledecu sezonu jednog dobrog stopera,napad vec imaju i sredinu ali za svaki slucaj i jednog napadača i borba za 1.mj...sa ovom ekipom su u svim utakmicama u ovoj sezoni Chelseu i City pobijedili(Ligaske utakmice)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti