Vlasnik kluba prekinuo press konferenciju i tražio od Fostera da skine dres: "Slušaj me..."

Nakon što su izborili promociju

Vlasnik kluba prekinuo press konferenciju i tražio od Fostera da skine dres: "Slušaj me..."

Esmer Oštraković

Ekipa Wrexhama čiji je vlasnik svjetski poznati glumac Ryan Reynolds jučer je izborila povratak u profesionalni fudbal u Engleskoj, tačnije u četvrti rang ovog takmičenja.

Uprkos tome što se ne takmiče u Premiershipu ili možda Championshipu, postali su pravi hit u svijetu u posljednje vrijeme upravo zbog Ryana Reynoldsa, ali i zbog angažmana golmana Bena Fostera.

Nakon jučerašnjeg velikog slavlja i suza u očima vlasnika, šou se nastavio na press konferenciji koja je održana nakon utakmice.

Naime, Reynolds je prekinuo press konferenciju i tražio je od golmana svoje ekipe Bena Fostera da skine dres i da mu ga pokloni.

Jedan od novinara dobacio je Reynoldsu i upitao ga da li će taj dres završiti na Ebayu, na šta je Reynold imao odgovor koji je sve nasmijao.

"Slušaj me, ja radim u šou biznisu, vrlo često nam dolaze teška vremena", rekao je Reynolds na šta su se svi prisutni nasmijali.

Oglasi

Jasno je da će Reynolds svojim igračima morati prirediti veliku zabavu jer je to ono što im je obećao ako izbore promociju.

Nakon 15 godina izbivanja iz četvrtog range engleskog fudbala, klub se konsolidovao u posljednje dvije godine, a sada su izborili promociju.

Vlasnici Wrexhama, Ryan Reynolds i Rom McElhenney bili su u suzama nakon što je njihova ekipa izborila plasman u četvrti rang engleskog fudbala.

Kada su ulazili u klub obećali su pet stvari, a jedno je bilo to da će izboriti plasman u viši rang takmičenja.

Nakon toga igrači su zaigrali sjajno i na kraju su uspjeli ostvariti ono što su obećali.

Zanimljivo je da su njih dvojica više put izjavljivala da se ne osjećaju kao vlasnici ovog kluba, te da na sebe gledaju samo kao ljude koji vode klub.

Za njih su vlasnici kluba navijači kluba koji se zovu Crveni zmajevi, a danas su i oni imali svoj šou nakon što je utakmica zavšena.

Top Komentari

MaDaj
Ludi uredili ono sto city i chelsi rade (samo na manjoj skali) i njima se čestita dok ove druge pljuju hahahah.. fakat wrexham već dvije tri godine kupuje igrače iz league 1 i championshipa (čak i mlađe iz premier lige) tako da nema smisla pričati o njima kao da su napravili neko čude
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi