Ludnica nakon posljednjeg zvižduka: Navijači preplavili teren, vlasnici kluba u suzama!

Ostvarili plasman u viši rang

Ludnica nakon posljednjeg zvižduka: Navijači preplavili teren, vlasnici kluba u suzama!

Esmer Oštraković
Teme:

Vlasnici Wrexhama, Ryan Reynolds i Rom McElhenney bili su u suzama nakon što je njihova ekipa izborila plasman u četvrti rang engleskog fudbala.

Bilo je veoma napeto pred početak utakmice na Racecourse Groundu jer su u Wrexhamu znali da ih pobjeda protiv Boreham Wooda vodi u rang više.

Nakon 15 godina izbivanja iz četvrtog range engleskog fudbala, klub se konsolidovao u posljednje dvije godine, a sada su izborili promociju.

Hollywoodske zvijezde koji su vlasnici ovog kluba snimljeni su u suzama nakon što je sudija svirao kraj utakmice.

Kada su ulazili u klub obećali su pet stvari, a jedno je bilo to da će izboriti plasman u viši rang takmičenja.

Nakon toga igrači su zaigrali sjajno i na kraju su uspjeli ostvariti ono što su obećali.

Zanimljivo je da su njih dvojica više put izjavljivala da se ne osjećaju kao vlasnici ovog kluba, te da na sebe gledaju samo kao ljude koji vode klub.

Za njih su vlasnici kluba navijači kluba koji se zovu Crveni zmajevi, a danas su i oni imali svoj šou nakon što je utakmica zavšena.

Oni su uletili u teren, a video možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

nakopitam
Koga boli karrina za pirgavcima
1 1
Chelsea1
Samo 1 place, sigurno onaj koji je naj manje ulozio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi