Riad Bajić se oprostio od Ascolija, Serija A ga čeka?

Dao 12 golova u Seriji B

Riad Bajić se oprostio od Ascolija, Serija A ga čeka?

E. Škorić

Bh. reprezentativac Riad Bajić vraća se sa posudbe iz Ascolija.

Bajić je bio sjajan ove sezone u Ascoliju te je bio prvi strijelac ovog italijanskog drugoligaša, a sada se pozdravio sa igračima i navijačima tog tima i vraća se u Udinese.

"Hvala svima u Ascoliju na vrhunskom iskustvu. Iza nas je sezona koja je bila teška u svim aspektima, ali na kraju smo uspjeli ostvariti naš cilj", napisao je Bajić i zatim dodao:

"Žao mi je jer nisam igrao pred punim stadionom i pred našim navijačima, nadam se da će Ascoli biti jači sljedeće godine i to im želim svim svojim srcem. Naprijed Ascoli".

On je sezonu okončao sa 12 pogodaka, a nekadašnji golgeter Željezničara pokušat će se sada nametnuti u Udineseu u Seriji A ili će ponovo biti poslan na neku posudbu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi