VAR je rekao da ofsajda nema i da je gol, ali gospodin Riad Bajić ga svejedno nije slavio!

Pogodio je u trećoj minuti

VAR je rekao da ofsajda nema i da je gol, ali gospodin Riad Bajić ga svejedno nije slavio!

E. Ganibegović

Riad Bajić je danas na samom otvaranju utakmice postigao gol koji je naknadno priznat, ali ga svejedno nije slavio. Bilo je to i za očekivati, no ispao je veliki gospodin prema bivšem klubu.

U okviru 6. kola turske Super lige Ankaragudžu dočekuje ekipu Konyaspora i već od treće minute vodi s 1:0.

Hanousek je ubacio loptu s lijeve strane, a mrežu gostujuće ekipe zatresao je povremeni bh. reprezentativac, Riad Bajić.

Pomoćni sudija digao je zastavicu signalizirajući ofsajd, no nakon provjere ustanovljeno je da ofsajda nema i gol je priznat.

[twitter]https://twitter.com/golsuperlig_5/status/1705947177275564048[/twitter]

Riad Bajić je ispao gospodin prema bivšem klubu i nije slavio današnji pogodak, što će navijači Konyaspora sigurno poštovati.

Oglasi

Inače, u startnoj postavi Angaragudžua nalaze se i Nihad Mujakić, te Andrija Đokanović, nekadašnji igrači FK Sarajevo.

U timu Konyaspora nakon dugo vremena nema Bosanaca, nakon što su u ovom klubu igrali upravo Bajić, zatim Hadžiahmetović, Aničić, Milošević i Šehić.

Riad Bajić je i najbolji period u karijeri imao u Konyasporu. U ovom klubu je na 119 mečeva dao 33 gola uz 24 asistencije. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kao član Konyaspora svojevremeno stekao je i status reprezentativca Bosne i Hercegovine, a dok je selektor bio Robert Prosinečki.

Današnji gol bio mu je prvi u sezoni u turskom prvenstvu. 

Top Komentari

Bosnjak1189
Andrija Đokanović????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi