Pet sekundi kao vječnost: Turčinu nije pomoglo ni poniženje, plavuša ga je dotukla za sva vremena!

Na meču Ankaragucua

Pet sekundi kao vječnost: Turčinu nije pomoglo ni poniženje, plavuša ga je dotukla za sva vremena!

Admin Čaušević

Nije uopšte strana pojava da kamermani tokom pauze snimaju parove na tribinama, to je bio slučaj nedavno i u Turskoj. 

Dvoje navijača Ankaragucua su se našli u centru pažnje zbog njihovog "razgovora" na tribinama i nevjerovatne hladnoće atraktivne plavuše.

Navijač Ankaragucua je očigledno nešto skrivio i pokušao je da dobije oprost od svoje djevojke, ali to mu očigledno nije pošlo za rukom.

Da stvar bude gora za Turčina sve je snimila kamera te je njegovo umiljavanje postalo viralno, a na društvenim mrežama je meta ismijavanja.

Pokušao je slatkim riječima i zagrljajem, međutim plavuša je bila hladna kao brijeg i samo je ledenim pogledom pratila svog dečka.

Oglasi

Sve je trajalo nekoliko sekundi, a u jednom trenutku je djevojka rekla dosta te je odgurnula svog dečka.

Šta je god uradio, nesretni navijač Ankaraguca je očigledno dobro zabrljao i samo "izalzak" na utakmicu nije dovoljan za oprost.

Zanimljiva scena na tribinama je viđena nedavno i u Kolumbiji na utakmici između između Juniora i Cucuta Deportiva kada se kamera na stadionu fokusirala na jedan par.

Interesantna stvar u toj situaciji bila je reakcija para, a posebno muškarca. Umjesto da se poljube, kako to obično biva u ovakvim slučajevima, on je sakrio glavu iza navijačice ispred sebe.

Sa druge strane djevojka se samo nasmijala i nastavila jesti, iako je djelovala da je posramljena zbog svega.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iako razloga zašto se skrivao može biti mnogo, prvo na šta se sumnja je nevjera, posebice zbog njegove reakcije.

"Ovi kamermani imaju oko za rogove". "Nema načina da se spasi", "On je već ostao bez kuće", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Top Komentari

user1644750016
Vas sajt je poludio
0 0
Mostarac94
Žene…..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi