Ribery poslao poruku Vidalu na WhatsAppu, pa to objavio na Instagramu

Velika podrška za bivšeg saigrača

Ribery poslao poruku Vidalu na WhatsAppu, pa to objavio na Instagramu

E. Čaušević

Arturo Vidal je prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Bayerna, a mnogi navijači katalonskog kluba su bili skeptični zbog ovog transfera. 

Većina navijača Barcelone vjerovala je da je dolazak Vidala promašaj za njihov klub, ali je Čileanac dokazao suprotno. Vidal je "kupio" navijače svojom borbenom igrom, te uvijek u svakom meču ostavlja na terenu posljednji atom snage.

Čileanac je i sinoć protiv Liverpoola oduševio navijače nevjerovatnom i borbenom igrom, te je zbog toga dobio velike pohvale. Također, pohvale su stigle i iz Minhena od njegovih bivših saigrača.

Prvi koji se oglasio bio je Franck Ribery koji mu je poslao sliku iz teretane sa Jamesom i Rafinhom, a zatim mu je čestitao na odličnom izdanju i poručio da se nada da će na kraju osvojiti trofej Lige prvaka s Barcelonom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Brate, čestitke na tvom čudesnom meču jučer! Ponovno si nam pokazao šta znači biti ratnik na terenu. Veliki brate! Želim da ti uzvrat i finale također budu prekrasni kao jučerašnja utakmica. Naš tim ti želi da podigneš trofej", poručio je Ribery.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi