Riberyja dočekalo "iznenađenje" kada se vratio kući

Opljačkana kuća nogometaša Fiorentine

Riberyja dočekalo "iznenađenje" kada se vratio kući

E. Oštraković

Krilni igrač Fiorentine, Franck Ribery, žrtva je pljačke koja se dogodila kasno sinoć u Firenci.

Naime, opljačkana je kuća koja je u vlasništvu nogometaša koji nastupa za Fiorentinu, u trenucima kada nikoga nije bilo.

Prema izvještaju policije, lopovi su pratili kada porodica Riberyja nije kod kuće, te su iskoristili situaciju da obave pljačku.

Još uvijek nije poznat kolika je nanesena šteta, te šta je sve ukradeno iz njegovog doma, ali se predpostavlja da će gubitak biti velik.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je nestao veliki broj vrijednih stvari, ali i nakita, ogrlica, kao i još nekih stvari koje imaju izuzetno veliku materijalnu vrijednost.

Top Komentari

GigantMostarski
Jel postoji igrac koji nije opljackan u Italiji???!????
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi