Bezobrazni rival je toliko iznervirao Quaresmu da je ovaj potpuno izgubio živce

Čuveni fudbaler nije mogao da gleda šta se dešava

Bezobrazni rival je toliko iznervirao Quaresmu da je ovaj potpuno izgubio živce

Midhat Šljivak

Čuveni portugalski fudbaler Ricardo Quaresma (38) kroz karijeru je poznat kao veoma prgav fudbaler.

Momak koji je po mnogima bio mnogo talentovaniji od Cristiana Ronalda nije uspio da izgradi karijeru kakva mu se predviđala, a razlog tome je i njegova čudna narav.

Znao je napraviti brojne gluposti na terenu. Nije nikad mogao da trpi nepravdu, a to je još jednom pokazao jučer na prvenstvenoj utakmici između njegovog Guimaraesa i Belenensesa.

Igrač domaćeg tima Sousa je u sudijskoj nadoknadi pokušao da ukrade malo vremena ležeći na terenu nakon što je na malom semaforu prikazan njegov broj za izmjenu.

To se nije dopalo Quaresmi koji je odlučio da reaguje i da protivnika izbaci van terena.

Quaresma je podigao rivala s travnjaka i nosio ga je nekoliko metara, ali su ga ostali zaustavili, pa je iskusni fudbaler protivnika pustio.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Nakon toga je nastala gužva na terenu. Veliki broj fudbalera se umiješao u naguravanje, pa je na kraju palo nekoliko žutih kartona.

Među kažnjenim su bili Quaresma i Sousa, ali Belenenses je do kraja uspio da sačuva prednost i da dođe do pobjede od 1:0.

Top Komentari

King_Kenny
...nista mu ruzno nije uradio,ne znam sto napadose covjeka...iznio ga ko malu bebicu,ovako fino ga ne bi tretiralo ni ljekarsko osoblje njegovog kluba.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi