Ricardo Rodriguez napustio Milan, ali ostaje u Seriji A

Potpisao za Torino

Ricardo Rodriguez napustio Milan, ali ostaje u Seriji A · Zvanično

E. Čaušević

Švicarski reprezentativac Ricardo Rodriguez danas je i zvanično napustio ekipu Milana.

Rodriguez je u Milanu igrao prethodne tri godine, ali je odlučio da napusti klub nakon što je prošle sezone izgubio mjesto u prvom timu. Drugi dio sezone igrao je na posudbi u PSV-u, ali se nedavno vratio u Milan.

No, na San Siru se nije dugo zadržao jer je klub danas potvrdio da je ovaj 27-godišnji lijevi bek napustio klub, te da je potpisao za Torino trogodišnji ugovor. Milan će od njegove prodaje zaraditi oko tri miliona eura.

Rodriguez je ponikao u dresu Zuricha, a još je u karijeri igrao za Wolfsburg. U Milan je došao na ljeto 2017. godine za 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi