Veliki preokret ovog ljeta za Begovića

Ipak ostaje u Milanu?

Veliki preokret ovog ljeta za Begovića

Bosanskohercegovački čuvar mreže Asmir Begović trebao bi i nakon ovog ljeta ostati golman Milana. 

Kako prenosi Tuttosport, to će ponajviše zavisiti od sudbine Pepea Reine, a isti izvor kaže kako će Španac napustiti Rossonere i potpisati ugovor s Aston Villom.

Inače, Reina je proteklih šest mjeseci proveo na posudbi upravo u tom engleskom klubu.

Obzirom da on ostaje u Villi, Begović će se vratiti u Milan i još uvijek biti rezervna opcija iza Gianluigija Donnarumme jer će Rossoneri otkupiti njegov ugovor od Bournemoutha. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. golman bi dakle uskoro trebao potpisati višegodišnji ugovor s nekadašnjim prvakom Evrope, a za sada nije poznato tačno na koliko.

On je od januara do sada upisao dva nastupa na golu Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Zar je on golman jos?
0 3
Krivaja Zavidovići
Iako je AC Milan velikan evropskog i svjetskog fudbala ipak bi mu bilo bolje da ode negdje gdje će biti "broj 1"...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi