Richarlison i Calvert-Lewin se svađali oko toga ko će izvesti penal, reagovali i ostali saigrači

Everton slavio protiv Norwicha

Richarlison i Calvert-Lewin se svađali oko toga ko će izvesti penal, reagovali i ostali saigrači

E. Čaušević

Everton je danas u gostima pobijedio Norwich sa 2:0 u meču trećeg kola Premiershipa.

Gosti s Goodisona do prednosti su stigli u samom finišu prvog poluvremena kada je mrežu Norwicha zatresao Gray za 1:0.

Sve je bilo jasno u ovom meču u 58. minuti kada je sudija svirao penal za Everton, a precizan s bijele tačke za 2:0 bio je Calvert-Lewin.

Međutim, prije izvođenja penala gledali smo nevjerovatnu situaciju igrača Evertona koji su se prepirali oko toga ko će šutirati penal.

Loptu je prvo uzeo Richarlison koji je htio izvesti penal, a Calvert-Lewin je tražio od njega loptu kako bi on izveo kazneni udarac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilac nije htio dati loptu Calver-Lewinu, a onda su reagovali ostali saigrači koji su uzeli loptu Richarlisonu koji je bio itekako ljut zbog toga.

[twitter]https://twitter.com/KylianMbappeSZN/status/1431638783783542784[/twitter]

Top Komentari

Erikdier21
Čauševicu kraljuuuu nije Everton igrao protiv Norwicha nego protiv Brightona. Al ja sam tebi ipak veliki dužnik koliko ti meni smijeha doneseš svaki dan
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi