Richarlison poslao poruku legendi Liverpoola: "Ne poštujem te"

Brazilac se sjetio Carragherovih riječi

Richarlison poslao poruku legendi Liverpoola: "Ne poštujem te"

E. Škorić

Nakon preokreta i 3:2 pobjede nad Crystal Palaceom, Everton je sinoć na Goodison Parku kolo prije kraja izborio opstanak u Premier ligi.

Imao je Everton tokom cijele sezone probleme, ali se ipak spasio ispadanja pod vodstvom Chelseajeve legende Frankom Lampardom.

Brazilac Richarlison bio je jedan od ključnih ljudi u spašavanju Karamela, a sada je iskoristio priliku da javno prozove Jamiea Carraghera, nekadašnjeg stopera Liverpoola, koji ga je oštro kritikovao nedavno za navodnu glumu.

Na Twitteru je Richarlison napisao Carragheru: "Operi usta prije nego što pričaš o meni i Evertonu i ja te ne poštujem."

Evertonova posljednja utakmica sezone igra se u nedjelju kada putuju u goste Arsenalu. Ona sada Karamelama ne predstavlja ništa, dok su Topnici i dalje u igri za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Richarlison, koji je u Everton došao iz Watforda u ljeto 2018. godine, do sada ima 34 nastupa za Brazil i 13 golova, a što se tiče aktuelne sezone s Evertonom, na 30 premierligaških mečeva postigao je 10 golova uz pet asistencija.

Ima još tri nastupa u FA kupu i tamo se jednom upisao u strijelce.

Top Komentari

huizju
Neka si šugi začepio usta
3 4
Osvaldo000
Richarlison nekom da zacepi usta hahah Pa veceg padavicara dugo nije bilo u epl, a to sto se sa ovom ekipom bora za opstanak dovoljno govori i o njemu i jadnom klubu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi