Plakao je kao dijete jer je mislio da neće na Mundijal, a sada zabio za vodstvo protiv Srbije!
Richarlison doveo Brazil u vodstvo protiv Srbije.

Vode Karioke protiv Orlova

Plakao je kao dijete jer je mislio da neće na Mundijal, a sada zabio za vodstvo protiv Srbije!

E. Ganibegović

Brazil je stigao do prenosti protiv Srbije u utakmici prvog kola grupe G Svjetskog prvenstva.

Nakon tvrdog prvog dijela, Brazil je nešto agresivnije ušao u drugi dio utakmice, a najozbiljnije je silovitim šutem s distance zaprijetio Alex Sandro koji je pogodio stativu.

Kao da je to bio nagovještaj onoga što slijedi, a uslijedio je gol za Brazil. Minuta je bila 62. kada Karioke dolaze do vodstva.

Šutirao je Vinicius Junior, Milinković-Savić odbija loptu direktno na nogu Richarlisonu koji pogađa za 1:0. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Inače, za Richarlisona je Svjetsko prvenstvo bilo samo san sredinom oktobra, bar je tako mislio kada se povrijedio u jednoj utakmici Tottenhama.

"Bio sam jako blizu da ostvarim svoj san. I ranije sam doživio sličnu povredu, za nadati se brzom oporavku. Ranije sam pauzirao dva mjeseca.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Boli me, teško hodam. Imat ću u ponedjeljak testove. Svjetsko prvenstvo je jako blizu, za mjesec. Svaki dan sam se čuvao, ali nažalost stigla je ova poveda", ispričao je tada Brazilac.

Top Komentari

Sars33
Buši hahhahaha buši
5 0
MUN
A takve su im najave bile kako ruse Brazil i kako ce Neymar da place.. hahahahaahhahaa
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi