Skandalozna objava Richarlisona na TikToku: Čemu ovo ismijavanje?

Stopama Balotellija

Skandalozna objava Richarlisona na TikToku: Čemu ovo ismijavanje?

E. Škorić

Brazilski reprezentativac i napadač Evertona, Richarlison (25), kontroverzna je osoba koja je objavom na internetu ponovno podigla puno prašine.

Napadač Tottenhama često je u centru raznih skandala i uglavnom puni naslovnice raznih portala svojim nepromišljenim potezima.

Prosto je postalo nezamislivo da prođe nekoliko dana, a da ne pročitamo da je Richarlison nešto napravio o čemu bruji "cijeli svijet". Kao svojevremeno Mario Balotelli. Doduše, nije još stigao na taj nivo, ali užurbano radi na tome.

Teško je procijeniti i naslutiti šta je imao za cilj ovaj put, ali na Tiktoku je objavio bizaran video i ostavlja puno toga na maštu onih koji su ga pregledali. Mada, zaključak je mnogima isti - ismijavao je Nijemce.

Očito ismijava Nijemce koji su doživjeli težak poraz od Njemačke u finalu Svjetskog prvenstva 2002. godine. Na to upujuće i drugi dio njegove objave, kada se pojavljuje s frizurom kakvu je tada nosio legendaarni brazilski napadač Ronaldo.

Inače, Brazil i Njemačka nisu se susreli od 2018. godine i nisu u istoj grupi na nadolazećem Svjetskom prvenstvu, koji će se u novembru i decembru održati u Kataru, pa je nepoznat povod ovakve objave zvijezde Premiershipa.

Oglasi

Richarlison je poznat kao ekscentrična ličnost, ali na terenu radi kao dobro podmazan stroj. Njegove izvanredne i učinkovite igre u dresu Tottenhama najvjerojatnije će mu osigurati ulogu u brazilskoj reprezentaciji u Kataru.

U međuvremenu, nastavlja se engleska Premier liga nakon reprezentativne stanke u kojoj je Richarlison igrao za Brazil u dva prijateljska meča, a njegovi Spursi će u londonskom derbiju ugostiti Arsenal.

@richarlison

😅

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

♬ som original - Richarlison Andrade

25-godišnji Richarlison sakupio je 38 nastupa za Brazil i već je na 17 pogodaka, što je zaista impresivna cifra s obzirom kakvu konkurenciju ima u napadu ove moćne južnoameričke sile.

Prije Tottenhama četiri sezone proveo je igrajući za Everton, a prethodno se u nogometnu orbitu lansirao kao igrač Watforda. U Brazilu je bio član America Mineira i Fluminensea u kojem je golovima privukao pažnju timova iz Evrope.

Top Komentari

Kuuler
Nijemci doživjeli poraz od Njemačke? Ok.
4 0
histereza
Klasicni Brazilac, čuj mene cigo. Ne možeš se ti narugati za života Švabama koji su vam očitali lekciju za narednih 107 godina ?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi