Richarlison: Odbio sam Barcelonu i Manchester United

Ostao u Evertonu

Richarlison: Odbio sam Barcelonu i Manchester United

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Richarlison priznao je da je imao ponude Barcelone i Manchester Uniteda.

Napadač Evertona sprema se za današnji gradski derbi s Liverpoolom, a novinarima je prethodno saopštio da je mogao da zaigra u Manchester Unitedu ili Barceloni.

"Tokom sezone bilo je mnogo ponuda iz Barcelone i Manchester Uniteda, ali klub je odlučio da me zadrži i nisam htio da idem", rekao je Brazilac, dodavši:

"Loše je napustiti takve saigrače u tako teškom periodu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Richarlison je u tekućoj sezoni ukupno odigrao 32 meča i postigao je 12 pogodaka uz četiri asistencije, a pred ovaj derbi s Redsima malo je podigao prašine jer je kazao da Virgil van Dijk nije ni među tri najbolja stopera na svijetu. Ima dobru priliku da to danas i dokaže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi