Richarlison oduševio djevojčicu, ona od sreće plakala

Lijep gest

Richarlison oduševio djevojčicu, ona od sreće plakala

Edmir Škorić

Richarlison je ovog ljeta potpisao za Everton i već u debiju za novi tim postigao dva pogotka.

Everton je kod Wolverhamptona u subotu remizirao rezultatom 2:2, a Richarlison postigao oba gola za goste i tako pokazao zašto je plaćen 45 miliona eura.

Bivši igrač Watforda mogao bi da bude jedna od zvijezda Premier lige i igrač je koji puno obećava, a to znaju svi oni koji su ga pratili prošle sezone u premierligaškim mečevima.

Nakon susreta protiv Wolverhamptona, Richarlison je krenuo prema svlačionici, a onda zatekao jednu djevojčicu i darovao joj dres. Uslijedile su jake emocije kod male sretnice, pa je počela i da plače.

Očigledno nije dugo trebalo sjajnom ofanzivcu da pridobi simpatije navijača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi