Richarlison otkrio Neymaru veliku tajnu, a onda mu se smijala cijela ekipa

Uvijek mu je bio idol

Richarlison otkrio Neymaru veliku tajnu, a onda mu se smijala cijela ekipa

Endin Čaušević

U prethodnih nekoliko mjeseci jedno od najvećih otkrića engleskoj Premiershipa je Richarlison koji je zablistao na početku sezone u dresu Evertona u koji je stigao iz Watforda.

Richarlison se svijetu predstavio s nekoliko sjajnih partija u dresu Watforda, a ovog ljeta Everton ga je odlučio kupiti i ispostavilo se da je to odličan potez. Ovaj mladi fudbaler je zablistao na početku sezone u dresu Evertona čime je zaslužio i poziv u reprezentaciju Brazila za koju je igrao prije desetak dana.

Na okupljanju je Richarlison priznao da mu je najveći san bio da jednog dana zaigra u dresu Brazila, ali i to da upozna svog idola Neymara. Richarlison i Neymar su zaigrali zajedno i pokazali u nekoliko navrata da se dosta dobro razumiju na terenu. Nakon svega Richarlison je otkrio zanimljivu anegdotu.

"Neymar mi je idol još od djetinjstva. Uvijek sam pokušavao kopirati njegove poteze, a čak sam želio imati istu frizutu kao on. Sjećate li se one mohikanske frizure koju je imao nekada, e to sam i ja uradio. Ipak, meni nije išlo baš najbolje jer nisam imao čime da je održavam. Stajao bih satima ispred ogledala da napravim frizuru, ali nakon pet minuta bi se pokvarila. Rekao sam mu to tokom jednog ručka, a onda je nastala tišina nakon čega se cijela ekipa počela smijati", rekao je Richarlison.

Image result for neymar hairstyle

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi