Tite objavio spisak, vratio se Jesus

Selektor brazilske reprezentacije

Tite objavio spisak, vratio se Jesus

Selektor brazilske nogometne reprezentacije Tite saopštio je na koje igrače računa u duelima sa Saudijskom Arabijom i Argentinom.

Riječ je o prijateljskim utakmicama koje su na programu 12, odnosno 16. oktobra, a za predstojeće duele selektor Tite je na spisak uvrstio ukupno 23 nogometaša, među kojima je i povratnik Gabriel Jesus.

Uz Jesusa, u odnosu na prethodni spisak nova imena su Danilo, Ederson, Walace, Pablo, Malcom...

Brazilska reprezentacija će se, dodajmo i to, okupiti 8. oktobra u Londonu.

Pozvani su sljedeći igrači:

Golmani: Alisson (Liverpool), Ederson (Man City), Phelipe (Gremio).

Zadnja linija: Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Pablo (Bordeaux), Alex Sandro (Juventus), Danilo (Man City), Eder Militao (Porto), Fabinho (Liverpool), Marcelo (Real Madrid).

Vezni red: Arthur (Barcelona), Casermiro (Real Madrid), Fred (Manchester United), Philippe Coutinho (Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Wallace (Hannover).

Napadači: Everton (Gremio), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Man City), Malcom (Barcelona), Neymar (PSG), Richarlison (Everton).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi