Najbahatija tetovaža ikad: Istetovirao svoj lik uz Neymara i Ronalda, a nije ostvario ništa!

Dobar je igrač, ali ne toliko kakvim se smatra

Najbahatija tetovaža ikad: Istetovirao svoj lik uz Neymara i Ronalda, a nije ostvario ništa!

A. Čaušević

Brojne tetovaže po tijelu normalna su pojava u modernom fudbalu, ali zaista je prava rijetkost da neko da istetovirati svoj lik na vlastitom tijelu. To je uradio igrač koji je na putu da postane klasa, ali je otišao toliko daleko da se stavio rame uz rame sa Neymarom i Ronaldom da Limom. 

Neki igrači pucaju od samopouzdanja, iako u karijeri još uvijek nisu ostvarili ništa značajno umišljaju da su istinski majstori te već sada među najboljim ikad.

Savršen primjer za to je fudbaler koji je odigrao sasvim dobar Mundijal, ali daleko od toga da je postao svjetska klasa, šta više u klupskoj karijeri nije osvojio niti jedan trofej.

Riječ je o Richarlisonu, brazilskom ofanzivcu koji je bio strijelac tri gola na Svjetskom prvenstvu gdje je Brazil dogurao do četvrtfinala.

Richarlison se pohvalio tetovažom 

Nakon okončanog nastupa u Kataru ovaj 25-godišnjak je dao izraditi možda i nabahatiju tetovažu u historiji fudbala.

Naime, Richarilson je na leđima istetovirao svoj lik, a pored njega su iscrtani još likovi Ronalda da Lime te Neymara.

Oglasi

Inače, ova dvojica brazliskih asova su fudblaski idoli fudbaleru Tottenhama, a potez s tetovažom govori zapravo koliko ih cijeni i poštuje.

"Uvijek se raznježim kad vidim Ronalda, on je moj idol baš kao i Neymar. Bio je moj heroj u djetinjstvu i mislim da je vidio dosta mojih fotogafija sa njegovom famoznom frizurom", kazao je Richarlison tokom Mundijala.

Stigli su i laskavi komplimeniti od Ronalda koji je Richarlisonu poručio da je on sada idol i inspiracija milionima Brazilaca. To se dešavalo nakon meča osmine finala protiv Južne Koreje.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, kada je došao meč četvrtfinala protiv Hrvatske Richarlison je potpuno zakazao, a na kraju je Selecao ispao poslije izvođenja penala.

Inače, Richarlsion za Brazil igra duže od četiri godine. Mora se priznati da ima zavidnu statistiku pošto je na 42 meča uspio zabiti 20 golova.

Top Komentari

koraj
Mjesalica Cause, ostavi se tastature!!!
3 0
Ryder7
Samo je tebe čekao da mu kažeš. I ti sebe smatraš novinarom, a ni blizu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi