Navijači FK Sarajevo veznjaku skandirali da napusti klub, on neutješan sve to slušao

Nakon meča sa FK Sloboda

Navijači FK Sarajevo veznjaku skandirali da napusti klub, on neutješan sve to slušao

M. Šljivak

FK Sarajevo je u rezultatskoj krizi.

Bordo tim je veće tri utakmice zaredom bez pobjede, a večeras su na Bilinom polju remizirali s tuzlanskom Slobodom (1:1).

Sarajevo je bilo bolji tim. Dominirali su u svim segmentima, ali do pobjede nisu mogli.

Tragičar je Rifet Kapić. On je u 95. minuti imao šansu da postigne pobjednički pogodak iz penala, ali mu je udarac odbranio golman Slobode Semir Bukvić.

Kapić je nakon utakmice bio na žestokom udaru navijača Bordo tima. Kako su igrači otišli pred zapadnu tribinu došlo je uvreda na račun ovog veznjaka.

Navijači Sarajeva su Kapiću skandirali da ode iz kluba. To je veoma potreslo ovog fudbalera koji je na terenu bio neutješan.

Oglasi

Saigrači su mu pružili podršku. Ohrabrivali su ga na terenu Bilinog polja, ali sigurno je ovo veoma teška noć za 27-godišnjeg fudbalera Sarajeva.

Kapiću je ovo drugi mandat u FK Sarajevo. U klubu je od 2021. godine,a prethodno je igrao na posudbi 2019. godine.

Podsjetimo, Sloboda je u večerašnjem duelu povela iz prve šanse na utakmici. U 16. minuti pogodio je Nikola Komazec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku Sarajevo preko Nardina Mulahusjenovića izjednačilo na 1:1, što je na kraju bio konačan rezultat susreta.

Bordo klub je trenutno na drugom mjestu tabele ali sa svih šest odigranih utakmica i imaju svega 10 bodova uz gol-razliku 10-11.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vuckobih
Podrska za Kapica, Dudica, upravu... idemo samo jako dobar posao je urađen na dobrom smo putu samo treba nastaviti ozbiljno raditi. Za vecerasnju tekmu sto se tice zalaganja nema zamjerki a to je najbitnije, srecu treba i zasluziti
15 1
maco12
Promaše ljudi za ligu prvaka pa opet nije kraj svjeta a ne u ovoj kukuruz ligi dugo je trebalo da ih počnu postrojavat imaš osjećaj da su barem REAL pa bi oni nešto kao da je čovjek namjerno promašio vjerovatno će ga sutra policija morat dovest na trening.Pravi navijači bi mu dali podršku a ne ovako se sramotit probali su protiv Tuzle ali nisu uspjeli ponovit glumu??
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi