27

Komentari (27)

Convicts
Bice rajvosa racku sampion,na svakom koraku vas treba gazit godinama ste stimali rezultate i pozicije sad se sve vraca sve se placa.
lalinjo
Kakvi su to navijači kad tako pljuju momka što je jako dobro pucao penal,a golman mu obranio(još je Bukvic jedan od boljih golmana za penale u PL),ne razumijem tu potrebu da ga psihološki dodatno potapaju i nanose mu štetu,jer mu je i onako veliki udarac što nije donio pobjedu svojoj momčadi,nije vam ovo trebalo.
Martinovic
Unikat
Kakvi navijaci, grupa seljaka koja ne prati fudbal, dodju samo da pljuju. Zene ih kuci iznerviraju i oni tjeraju covjeka koji je promasio penal, ma fuj !
BigBosnianBoss
Podrska za momke i za Kapića
Fixa
Hahaha cuj kapicu odlazi hahah joj cirkusa
Zubandan
Pitari su najgori najvijaci u ligi. Ko psuje mater bivsoj legendi kluba, Musemicu, samo zato sto ih pobjedio. Pitari.
damir56
Predlažem Hordama da formiraju navijačku policiju da samaraju po istoku i zapadu ove pacijente
Hadzija123
To su ti navijaci divovi na baterije
maco12
Promaše ljudi za ligu prvaka pa opet nije kraj svjeta a ne u ovoj kukuruz ligi dugo je trebalo da ih počnu postrojavat imaš osjećaj da su barem REAL pa bi oni nešto kao da je čovjek namjerno promašio vjerovatno će ga sutra policija morat dovest na trening.Pravi navijači bi mu dali podršku a ne ovako se sramotit probali su protiv Tuzle ali nisu uspjeli ponovit glumu??
SickLook
Kako samo ne volite Sarajevo ,samo pljujete ,tračevi ,jedva čekate kiks.Ma bit ce bolan Sarajevo opet Šampion onda niko nece nista pisati ,mediji su šljam najveci Neprijatelji kluba jos malo se sladite
PapaK
Desi se svakom jbg, sav teret na njegovim ledjima u '95 minuti. Imali su prije toga 24 suta na gol pa nikom nista. Bezveze. Tako se bodre svoji igraci. Sramota.
19211921
Glupo lomiti na momku koji je promasio penal. U sarajevu neke stvari jos ne idu ali osjeti se pritisak na igracima i stvari onda idu naopako, nesretno itd nije ovo ni u pola lose koliko se cini. A ekioe se grade kroz mnogo vise vremena. Tako podrzite ih i ovu pozitivnu pricu oko kluba
vuckobih
Podrska za Kapica, Dudica, upravu... idemo samo jako dobar posao je urađen na dobrom smo putu samo treba nastaviti ozbiljno raditi. Za vecerasnju tekmu sto se tice zalaganja nema zamjerki a to je najbitnije, srecu treba i zasluziti
pjanke.sa
Kako je divno slusati nepismene sugradjane kako pisu o necemu o cemu nemaju pojma.
Slowhand071
Kako si ti nadaren, ti možeš SLUŠATI nepismene sugrađane koji pišu. To je više talenata u jednom čovjeku ...
davide.azzurri
Hahahaha tacno da nema ovih pitara kome bi se smijali
samww2
Dajte ljudi. Niste normalni. Kao da je njemu lako što je fulio penal. Ko će se više usiditi da da dođe u Sarajevo nakon svih ovih vrijeđanja. Podrška za Kapića i Dudića
Gagaara
5 milja Plata I igra kao odron **** mu ja mater prvi
Lavillenie
Svaki mec novo skandiranje..
bazaorao
Podrška za Kapića. Nismo ga doveli zbog 1 penala
SarajFK
Skandirajte duduku narkomani.!!!!!
sarayson
Momak je pogrijesio sto je pucao i sto je uzeo odgovornost za penal. Odakle mu hrabrost i sampouzdanje. Nikad doci pameti. Sad se na njemu lome ... sto mu je to trebalo. Drugi put u pamet.
Ecosport
U ovakvim situacijama se penal puca po sredini gola, to je jedina sigurica.
hz_033
Slazem se, pogrijesio je sto je pucao, ko mu je opste rekao da preuzme ulogu da puca penal. Tu ima malo i Dudiceve krivice, zasto nema odredjene igrace ko puca penal. Ahmo ga je trebao pucati svakako, al sad je kasno!!!
King_Kenny
...to je Ahmet morao pucati,on je iskusan i sigurno bi to hladnokrvnije odradio,ali kasno je plaksti nad prolivenim mlijekom...2 boda bacena niz vodu...
stole
Kako to ipak je dosao iz lige 5 hahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.