Promašio penal, pa mu navijači skandirali da napusti klub: Kapić se oglasio na Instagramu!

Preuzeo krivicu za remi protiv Slobode

Promašio penal, pa mu navijači skandirali da napusti klub: Kapić se oglasio na Instagramu!

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na Bilinom polju remizirali protiv Slobode (1:1) u meču šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo klub je već tri utakmice bez pobjede u domaćem prvenstvu, a sinoć su bodove Sarajevu "otkinuli" igrači Slobode koji su uspjeli da na Bilinom polju izbore remi s kojim su itekako zadovoljni.

Sloboda je vodila na ovoj utakmici golom Nikole Komazeca, ali je pogodak za izjednačenje početkom drugog poluvremena postigao Nardin Mulahusejnović.

Sarajevo je u petoj minuti sudijske nadoknade moglo i do pobjede kada je Mersudin Ahmetović izborio penal, ali je tragičar bio Rifet Kapić čiji udarac je odbranio sinoć sjajni Semir Bukvić.

Navijači Sarajeva bili su razočarani još jednim lošim rezultatom svog tima, a bijes nakon utakmice iskalili su upravo na Kapiću.

Naime, nakon utakmice navijači Sarajeva su skandirali ovog veznjaku da ode iz kluba što ga je itekako potreslo. Saigrači su mu pružili podršku i ohrabrivali ga jer je bilo jasno da Kapiću nije nimalo lako.

Oglasi

Nakon svig dešavanja Kapić je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama i poručio je da on snosi svu krivicu zbog činjenice što Sarajevo nije upisalo pobjedu u sinoćnjoj utakmici protiv Slobode.

"Snosim svu krivicu za sinoć, htio sam najbolje... Želim da se izvinem saigračima i navijačima. Sarajevo će biti, sve drugo će proći", napisao je Kapić danas putem Instagrama.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo klub je trenutno na drugom mjestu tabele ali sa svih šest odigranih utakmica i imaju svega 10 bodova uz gol-razliku 10-11.

U idućem kolu Sarajevo očekuje veliki gradski derbi jer će već u petak igrati na Grbavici protiv Željezničara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Ja kao covjek koji ide na utakmice jako dugo...pripadnik sam one stare garde jos dok je Djine Puzic bio na tribini...pa sam isao na istok a vec 10 godina sam na zapadu...odgovorno tvrdim da gore marve,publike i navijaca nema nego na Kosevskom istoku...ljudi dragi da vi znate samo sza je to,koje vrste psovki,vrijedjanja...mene svega mi stid bude. I sad evo kazem hebem majku svima koji su mu psovali,vrijedjali momka ili sta vec...nisam ga ja ljubitelj neki i njegovih igara ali niko ne zasluzuje ono vrijedjanje...
17 1
SaDrugeStrane
Seljaci od navijača, a rivalstvo na stranu. Jedni od gorih navijačkih skupina u BiH... Čast pojedincima
16 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi