Riise će od sada sarađivati sa Svrakom

Norvežanin u novoj ulozi

Riise će od sada sarađivati sa Svrakom

Čuveni norveški nogometaš John Arne Riise po završetku igračke karijere odlučio je ostati u nogometu.

Premda brojni njegovi bivši saigrači danas uživaju u milionima koje su zaradili tokom karijere, 38-godišnji Riise se odlučio na novi izazov, tačnije preuzeo je ulogu sportskog direktora Birkirkare.

Potvrdio je to i ovaj malteški klub na svojoj stranici, navodeći kako će Riise odmah preuzeti novu funkciju i da će svi ostali detalji oko cijelog posla biti objavljeni u narednim danima.

Riise će tako u budućnosti sarađivat i sa našim bivšim reprezentativcem Muamerom Svrakom, koji je za ovaj klub potpisao posljednjeg dana 2018. godine, nakon što je prethodno igrao za Levadiju Talinn. 

Kroz bogatu igračku karijeru Riise je, između ostalog, igrao za Liverpool, Monaco, Romu, Fulham, APOEL... Gdje god je igrao, lijeva strana je bila zatvorena.

Top Komentari

rajvosa46
Aj ne rise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi