15

Komentari (15)

markopolo
Naslov teksta pokazuje koliko onaj što piše tekst (ne) ozbiljno shvaća BiH premijer ligu. Neprofesionalno.
Muho
Svinjarija od fudbala se igra u BiH ! Naše sudije su razbojnici, plaćenici i prevaranti zajedno sa Fudbalskim savezom BiH koji je leglo NAJVEĆIH LOPOVA i kriminalaca !
BamJunge
Ovaj mali citavu utakmicu nesta kenja , samo vidis da nesta prica , prigovara , prdi . Sad jos i od kuce nesta komentarise . Buraz , izadji igraj lopte , pobijedi . Nemoj biti curica .
Alenizmostara
Treba pošteno reći, gol je čist kao suza. Ja sam čovjek koji ne voli nepravdu, kako volim da me kradu mene tako isto volim da ne kradu i druge.
starmac
Ovaj papak je ko ravaku!On se našo komentarisat a dok je igro i prije za klubove koji su Veleža direktno štetili nije se oglašavo.Neću mu spominjat klubove za koje je igro i sladio se a sad mu zar došlo iz guzice u glavu.
BAJSJECAR1977
Zato nikoga,osim največih naivnih budala,ne zanimaju ni srbska,bosanska,slovenska,hrvatska crnogorska,severnomakedonska...liga..nebitne lige,....krš od fudbala..Pozdrav iz Ljubljane
markopolo
Pa kad te ne zanima, otkud tvoj komentar. Dobro nam došo među budale.
HamzaVojvoda
Bravo bravo bravo sama lakrdija vazdan
user1684265579
Protiv Borca i svinjskog , sloge se naguzite a protiv Veleza Sarajeva zelje izginuste jedino tu imate regularno sudenje. Evo da vidimo protiv Sloge
DamirT
Pa sta trebaju, naguziti se svima da bi i vi bili zadovoljni?
rodjak
ne,nego ako se zigu nek se zigu sa svima,a ako ne das guzice jednom onda nedaj ni drugom,.Oni se Borcu najvise vole nazitgu ,pa i medjugorcima dok Sarajevu,Zelji i Velezu ne daju da im taknes zicagu ;)
user7111
Sarajevo, zeljo i velez su ostetili TC, cisto da znas. U svakoj utakmicu sa navedenim klubovika TC je imala sudijske lakrdije, prema tome psssss. Sto ne otimate Posusju,Slogi i Širokom.
user1684265579
Nisam rekao naguzit se svima vec samo da tu imaju realno sudenje Ali me cudi Kako se ne Bore protiv ovih odma 5 komada prime i sute
user1684265579
Jedino iole posteno sudenje imas protiv sar.zelj.velez
Ecosport
Pushi qurac Kobilo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.