Najveća utakmica sezone u regionu: Karte za HNK Rijeka - GNK Dinamo planule u rekordnom roku!

Meč vjerovatno za titulu

Najveća utakmica sezone u regionu: Karte za HNK Rijeka - GNK Dinamo planule u rekordnom roku!

Eldar Ganibegović

Derbi sezone. I ne samo u Hrvatskoj nego i u regionu. Igrat će ga Rijeka i Dinamo petog maja na Rujevici, a sve karte su rasprodane u rekordnom roku.

U okviru 33. kola HNL petog maja se sastaju Rijeka i Dinamo na Rujevici. Biti će to apsolutno meč sezone u Hrvatskoj.

Nakon 32 odigrana kola Dinamo je prvi sa 72 boda. Bod manje ima Rijeka i ova utakmica biti će utakmica za titulu, to je sigurno.

Rijeka je nakon 31 kola imala prednost. No, Dinamo je slavio protiv Varaždina, a Rijeka je izgubila od Lokomotive i sada je Rijeka ta koja će morati napasti pobjedu u ovoj utakmici.

I da Rijeka nije izgubila jučer u Kranjčevićevoj, svejedno bismo imali meč godine, jer bi u tom slučaju Dinamo morao napasti tri boda, a domaćoj ekipi bi odgovarala pobjeda.

Vlada preveliki interes za ovu utakmicu. A kako i ne bi? HNK Rijeka je objavio kako su ulaznice za meč rasprodane u rekordnom roku.

Oglasi

"Rasprodano! Tek nešto više od dva sata nakon početka prodaje više nema niti jedne raspoložive ulaznice za utakmicu protiv GNK Dinamo na rasporedu u nedjelju 5. svibnja u 19.30 sati.

U nedjelju ćemo tražiti bodove koji nas mogu vratiti na vrh prvenstvene ljestvice, a trener Željko Sopić najavio je da je uz punu Rujevicu sve moguće napraviti. Želja mu je ostvarena, ulaznice su planule u rekordnom roku što znači da će u nedjelju svi putevi voditi na Rujevicu. Nema baš nikakve dvojbe da će ambijent biti sjajan, a huk s tribina inspiracija igračima na travnjaku za još jednu veliku nogometnu večer.

S više od 6300 vlasnika godišnjih i polugodišnjih ulaznica, s preko 15 tisuća članova, sa sjeverom, istokom i zapadom “iza leđa“… Valovi što nose naše snove i dalje Kvarnerom plove", stoji u članku na zvaničnom sajtu hrvatskog kluba.

Posted by NK Rijeka on Monday, April 29, 2024

Inače, do kraja sezone Rijeka i Dinamo će odigrati još dva meča u finalu Kupa Hrvatske. Dinamo će biti domaćin na Maksimiru 15. maja, dok će se revanš sedam dana kasnije igrati u Rijeci.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HamzaVojvoda
Napred Rijeka
0 1
kenny
NIJE VALJDA?!! WTF, PA KAKO CU SAD DA IDEM NA TEKMU GODINE??? Odo sad da sa napijem i da prebijem zenu a sve ste vi krivi sportsport
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi