Rijeka u šoku: Raspada se san o velikom klubu
S Miškovićem na čelu Rijeka je stigla i do San Sira. Kako će biti nakon njegovogo odlaska teško je reći. Navijači se boje, to je sigurno.

Mišković najavio odlazak?

Rijeka u šoku: Raspada se san o velikom klubu

A. Beganović

Jedan od najzaslužnijih ljudi za procvat aktuelnog hrvatskog prvaka, Rijeke, Damir Mišković mogao bi napustiti klub sa Kantride ali i hrvatski fudbal.

Loši rezultati, poruke Armade, te fotografija sa Zdravkom Mamićem u toku kampanje za predsjednika Nogometnog saveza Hrvatske, uzdrmali su prvog čovjeka Rijeke, a kako pišu hrvatski mediji, sutra će na vanrednoj press konferenciji podnijeti ostavku.

Mišković će, kako navode hrvatski mediji, podnijeti ostavku na sve funkcije u fudbalu, ne samo u Savezu nego i u Rijeci, koju je namjeravao otkupiti.

"Žalostan sam, pokazao sam da se u Hrvatskoj može drugačije. Ne razumijem prekrižene glave po stadionima", za Index.hr je istakao Mišković.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, Mišković je na čelo Rijeke stigao 2012. godine i od tog trenutka ovaj hrvatski klub neprestano "raste", a Miškovićeva Rijeka uspjela je prekinuti dominaciju Dinama. Prije par dana najvaljivao je da će otkupiti Rijeku od vlasnika Gabrielea Volpija, no čini se da od toga neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi