Rijekin mega-transfer pred realizacijom

Nikica sve bliže Rujevici

Rijekin mega-transfer pred realizacijom

U Rijeci ovih dana 'kao ozebao sunce' čekaju napadača Nikicu Jelavića. 

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je pristao doći na Rujevicu i do realizacije transfera je preostalo još samo da dobije raskid ugovora u Kini, što bi se trebalo dogoditi u narednih 48 sati.

To je za Radio Rijeku potvrdio i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

"U narednih 48 sati transfer Jelavića bi se trebao realizirati. Malo se odužilo, a o tome ćemo razgovarati kada transfer bude definitivno priveden kraju. Velika je vjerovatnoća da ćemo u sljedeća tri dana dovesti i odbrambenog igrača", izjavio je Mance. 

Ukoliko Rijeka uspije angažovati Jelavića, bit će to pravi odgovor Dinamu na vraćanje Sammira u borbi za titulu u HNL-u. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi