Riješena je engima: S obzirom ko je zvao Sadiq se morao javiti

Napadač Partizana dao rješenje

Riješena je engima: S obzirom ko je zvao Sadiq se morao javiti

A. Čaušević

Umar Sadiq je ovog ljeta stigao u Partizan, a već na jednom od prvih nastupa u dresu beogradskog kluba izazvao gnjev navijača. 

Nakon što je zamijenjen u susretu kvalifikacija za Evropa ligu protiv Malmea Sadiq je uhvaćen kako razgovara na telefon.

U razgovoru za Sportski žurnal kazao je da je za njega ta situacija bila normalna te da ga je zvala supruga zbog čega se i javio.

"Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati poslije", rekao je nigerijski napadač.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobijedio, međutim, svi su pričali o tome poslije", dodao je Sadiq.

Ovom 22-godišnjaku za sada ne ide loše u Partizanu. Na 11 mečeva zabio je četiri gola.

Top Komentari

Keno
Pise te poneke rijeci ekavicom, mislim znam da kopirate al makar provjeri prije nego sto objavis
7 0
niko nikovic
nisu igrali sa Malmeom nego Moldeom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi