E, to se zove pravi muškarac: Zbog trudne djevojke odbio ponudu Partizana

Najluđa transfer priča ovog ljeta

E, to se zove pravi muškarac: Zbog trudne djevojke odbio ponudu Partizana

S. Grebović

Srbijanski napadač Đorđe Jovanović izabrao jeda igra u trećoj ligi Španije, umjesto u Partizanu sa kojim bi igrao na Old Traffordu u okviru Lige Evrope ove jeseni.

Crno-beli su tokom ljetnog prelaznog roka pokzali interesovanje za njegov angažman, ali su pregovori u posljednjem času propali. 

Jovanović se na kraju skrasio u španskom trećeligašu Cartageni, čiji će dres nositi narednu godinu dana. Prema njegovim riječima, jedini razlog zašto je odbio beogradski klub bio je taj što je njegova djevojka ostala u drugom stanju i zbog nje nije želeio da napušta zemlju.

Prije dolaska u Cartagenu nastupao je za Cadiz koji se takmiči u drugom rangu španske lige.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Moja djevojka je trudna i želio sam da ostanem u Španiji. Stigao sam u januaru, bilo je teško adaptirati se na jezik, zemlju i fudbal ovdje. Vrijeme za adaptaciju je prošlo i sada sam spreman da pružim najbolje od sebe. Na meni je da postižem golove i to ću učiniti pod svaku cijenu", rekao je 20-napadač.

Inače, Jovanović je zadužio broj 19 u svom novom klubu, a u dosadašnjoj karijeri niso je 9 i 99.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije