Rijetke scene: Messi je bio izgubljen na Parku prinčeva

Noć za zaborav

Rijetke scene: Messi je bio izgubljen na Parku prinčeva

O sinoćnjem debaklu Barcelone na Parku prinčeva bruji gotovo cijeli nogometni svijet. 

U susretu osmine finala Lige prvaka katalonski klub je poražen od Paris Saint-Germaina sa visokih 4:0,  a koliko su igrači Barcelone bili nemoćni govori i detalj iz 62. minute. 

Iako je Lionel Messi do sada bio taj koji 'prodaje fore', na Parku prinčeva nije imao rješenja, što se ne viđa svaki dan. Tako su u 62. minuti kamere snimile scenu kada je Adrien Rabiot petom 'prodao tunel' Lionelu Messiju. 

Da Argentinac nije imao svoju noć pokazao je još jedan detalj sa utakmice. Na sredini terena Messi je izgubio loptu i vrlo olakšao brzu kontru Parižana, koja je završila golom Juliana Draxlera.

Messijevo odsustvo je na kraju koštalo Barcelonu, a za svoj nastup dobio je ocjenu - 0.  

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi