9

Komentari (9)

Edin Merlin
Neznam kog Boga je futava Roma zinula za Milikom,ko da nigdje drugo nema napadac... kreteni nesposobni...
Fcs
E ja sam baš za to da ostane u Romi. Zaboli me za Juventus.
user1596870987
A sto se.vi nadate, koji khurac postal ss.ba ima sa Dzekom?!
Rivaldo
Kmeci redakcija, ostade im mezimac Amaw bez procenta kmeeeee Strasna neobjektivnost portala.
Ende
A zasto ovaj portal pristrano i nametljivo navija da Dzeko predje u Juventus ? Ima nas koji cijeli zivot podrzavamo Romu i ne bismo zeljeli da bude oslabljena. Da li je moguce da radi potencijalnog postotka za zeljeznicar i vaseg ociglednog lizanja sa amarom osimom rusite sve kodekse novinarstva i ponasate se kao neciji oglasnik-piskaralo ??
Zagor
Bukvalno kako preocito to pisu.. trebali su u naslovu staviti tuzni smajli...
K79
Kome će grijati klupu u Juventusu ?!poslijedna šansa da još nešto osvoji a poslije toliko godina u Italiji zaslužio je.Kokiko je Roma trenutno kompetentna najbolje pokazuje činjenica koliko su se zaljepili za Milika , cojk prosjek od napadača, Sta će Edin ove sezone sa Romom ?! 6-7 pozicija plafon. I meni je Roma draga uvijek bila a realno jedino što su pametno uradili u zadnjih pet godina jeste upravo dovodjenje Dzeke !a ako ostane kakvu će on morivaciju vise uopšte imat ! Šteta za Edina
BordoBijeli1946
Ostade amaw bez kamate
zvjezdan10
Ovaj košta 50 miliona, nije to posao koji se sklapa preko noći, ne ložite masu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti