Rijetko griješi, ali se samo nadamo da će ovaj put Fabrizio Romano pogriješiti u svojim najavama

Sve je gotovo?

Rijetko griješi, ali se samo nadamo da će ovaj put Fabrizio Romano pogriješiti u svojim najavama

E. Škorić

Pomno pratimo razvoj situacije na nogometnoj pijaci i ona se uveliko mijenja iz sata u sata, pa ništa ne može sa sigurnošću da se kaže, ali posljednje informacije ne ulijevaju previše nade u očekivani transfer Edina Džeke.

Džeko je trebao da pređe u Juventus i činilo se prije dva dana da je sve gotovo, no kako su se zakomplikovali pregovori između Napolija i Arkadiusza Milika, tako se zakomplikovao i posao oko Džeke.

U suštini, Roma i Juve su sve dogovorili, naš napadač također postigao lični dogovor sa Starom damom, ali stvari su se onda usporile i još se nadamo i vjerujemo da će na kraju Edin potpisati taj najavljeni dvogodišnji ugovor vrijedan oko 15 miliona eura.

Juventus kao da je pomalo izgubio strpljenje, pa se okrenuo drugim rješenjima. Sada se kao novi centarfor Stare dame spominje Alvaro Morata i prema tvrdnjama dobro upućenog novinara Fabrizija Romana, Španac je na pragu Juventusa.

Atletico nema ništa protiv da se prije riješi Morate, a u narednim satima će Luis Suarez potpisati s Madriađnima i na taj način će "pogurati" španskog napadača u Torino, a žrtva svega mogao bi biti jedino naš reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Romano ističe da Atletico čeka da Morata bude prodan Juventusu i da će onda ozvaničiti dolazak Urugvajca. Sve to, navodno, do večeras.

Top Komentari

Ende
A zasto ovaj portal pristrano i nametljivo navija da Dzeko predje u Juventus ? Ima nas koji cijeli zivot podrzavamo Romu i ne bismo zeljeli da bude oslabljena. Da li je moguce da radi potencijalnog postotka za zeljeznicar i vaseg ociglednog lizanja sa amarom osimom rusite sve kodekse novinarstva i ponasate se kao neciji oglasnik-piskaralo ??
10 4
Rivaldo
Kmeci redakcija, ostade im mezimac Amaw bez procenta kmeeeee Strasna neobjektivnost portala.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi