Oglasio se i Rio Ferdinand

"Ovo nije fer prema Ronaldu"

5

Komentari (5)

user1609866240
Poštujem Ronalda. I navijam za Manchester! Ali ruku na srce, da je imao bilo kakvu ponudu on bi već bio u drugom klubu i igrao Ligu prvaka! Propustio je cijelu pred sezonu, čekajući ponudu! Nije u nekoj formi i sve ovo sto trener radi je po meni normalno!
cccccc
user1619557757, nije sve u golovima. United je bez Ronalda i sa Rashfordom bio drugi, a sa Ronaldom su se jedva plasirali u ligu europe. Evo i sada United bez Ronalda ima 5 pobjeda u 6 utakmica i očekivani poraz od Citya. Ronaldo jeste bolji od Rasforda kada se gledaju individualne kvalitete ali za igru tima je Rashford bolji jer Ronaldo nije timski igrač.
Klicko
Nije fer al u qrcu!Balerina htjela da ide,nije bio na pripremama i sad da poremeti harmoniju u klubu.Uša,tvoje je vrijeme prošlo
Ade1
Cuj nije dao go u Premier ligi a zabio Evrtonu za 2-1 pa ovi pojma nemaju sta pišu
user1619557757
Covjek moze sigurno dati preko 20 golova u sezoni, sto Rashford nikad nije zabio toliko, al ovaj ten Hag umislio da je Zidan ili Alex Ferguson pa ga maltretira, volio bi da ode iz Uniteda i da ostane u Englesku pa da im pokaze ko je babo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.