Rio Ferdinand fotografijom s Lionelom Messijem nasmijao cijeli svijet

Baš je kralj

Rio Ferdinand fotografijom s Lionelom Messijem nasmijao cijeli svijet

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Manchester Uniteda igraju večeras na Camp Nou revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonski klub je u prvoj utakmici koja se prošle sedmice igrala na Old Traffordu pobijedio s minimalnih 1:0 i jasno je da je u dosta boljoj poziciji pred večerašnji revanš u Barceloni.

Međutim, Manchester United je u prošloj fazi protiv PSG-a pokazao da se ne smije tek tako otpisati, te da su itekako sposobni da naprave veliko iznenađenje.

Jasno je da Manchester Unitedu najveća opasnost prijeti od Lionela Messija koji im je u prošlosti zadao neke teške udarce. Naravno, to se odnosi na dva finala Lige prvaka koja je Barca dobila, a u obje utakmice Messi je dao po jedan gol.

Pred večerašnji duel na Camp Nou na Twitteru se oglasio legendarni defanzivac engleskog kluba Rio Ferdinand. On je objavio fantastičnu sliku s meča protiv Barcelone od prije 11 godina kada je bio u duelu s Messijem koji je tada bio na samom početku karijere.

Messi je već tada pokazivao nevjerovatan talenat i bilo je jasno da je pred njim velika karijera. Ferdinand je nasmijao sve objavom na Twitteru, odnosno opisom ove fotogradije.

"Molim te idi tamo", napisao je Ferdinand uz fotografiju na kojoj se vidi da pokušava "otjerati" Messija od gola Crvenih đavola.

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, Rakitić, Coutinho, Dembele, Suarez, Messi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Manchester Uniteda: De Gea, Dalot, Smalling, Lindelof, Young, Fred, McTomminay, Pogba, Lingard, Martial, Rashford.

Što se tiče kladionica jasno je da je Barcelona izuzetni favorit večeras, a to najbolje pokazuju kvote na pobjedu katalonskog tim. Kvota na pobjedu Uniteda je ogromna, no već su pokazali da mogu napraviti iznenađenje. Kvote za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi