Ferdinand: United to neće uraditi Solskjaeru!

Pruža podršku Norvežaninu

Ferdinand: United to neće uraditi Solskjaeru!

S. Mlaćo

Ole Gunnar Solskjaer je na velikoj meti kritika navijača Manchester Uniteda i medija.

Manchester United ne igra dobro, no Norvežanin je još uvijek na klupi. Ovih dana sve glasnije se priča da će ga naslijediti Mauricio Pochettino, no legenda Crvenih đavola Rio Ferdinand ne smatra tako.

“Mediji su iskazali mnogo nepoštovanja prema Oleu. Piše se da i klub već pregovara sa Pochettinom, no saznao sam iz pouzdanih izvora da nije bilo nikakvih razgovora i da klub to nikada ne bi uradio Oleu. Jako je ružno pisati da je bivši, te da dolazi novi trener. On svoj posao radi dobro, momčad uvijek dobije kada to mora, što su pokazali i na gostovanju kod Evertona“, kazao je Ferdinand.

Manchester United je u prvenstvu tek na 14. mjestu sa samo deset osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferdinand trenutno obavlja ulogu TV komentatora.

Top Komentari

Dtox
Kao navijac Liverpoola zelmi mu da ostane sto duze na klupi man. Utd.
6 1
red devil mo
Znači da Ole dobro radi pod pritiskom,uvijek se izvuče. Zar ne bi trebalo da je uvijek pod pritiskom rezultata zbog činjenice koji klub vodi.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi