Ferdinand usred emisije napustio Park Prinčeva, stiglo objašnjenje šta mu se desilo

Nije više mogao da izdrži

Ferdinand usred emisije napustio Park Prinčeva, stiglo objašnjenje šta mu se desilo

Endin Čaušević

Rio Ferdinand našao se u centru pažnje javnosti nakon što je sinoć tokom prenosa meča PSG - Newcastle naprasno napustio emisiju usred javljanja sa stadiona, a sada je otkriveno zašto je to napravio.

Ferdinand već godinama radi kao stručni komentator na pojedinim engleskim televizijama i ponajviše komentariše mečeve Premiershipa i Lige prvaka.

Nekadašnji defanzivac Manchester Uniteda bio je sinoć u Parizu i nalazio se u improviziranom studiju TNT Sportsa koji se nalazio na Parku Prinčeva gdje su snage odmjerili PSG i Newcastle.

Ferdinand je davao svoje komentare pred početak, ali i na poluvremenu utakmice. No, potom je odjednom usred prenosa napustio ekipu i više se nije vraćao.

Nikome nije bilo jasno šta se desilo i da li se Ferdinand nešto naljutio i zbog toga napustio emisiju, ali ubrzo je stiglo objašnjenje TNT televizije.

Oglasi

Oni su potvrdili da je Ferdinand morao da ode jer se nije osjećao baš najbolje, ali da je sada dobro.

Ferdinand već danima ima problema s gripom i takav je stigao u Pariz kako bi odradio svoj zadatak, te je dao maksimum da ostane do samog kraja, ali na kraju to nije uspio.

On se osjećao dosta slabo i loše tokom prenosa i odlučio je da napusti stadion i vrati se u hotelsku sobu. Ekipi je objasnio šta se dešava i oni mu nisu zamjerili što je tako naprasno otišao dok gledateljima ništa nije bilo jasno.

   Trenutak kada je Rio Ferdinand samo odšetao iz kadra, te je potom napustio stadion

No, dobre vijesti su da se Ferdinand osjeća danas dosta bolje i večeras će ponovo biti na zadatku.

"Živ sam, bez panike. Dobro sam i vidimo se večeras u Istanbulu", poručio je Ferdinand.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On će s ekipom TNT Sportsa biti večeas u Istanbulu gdje igraju Galatasaray i Manchester United. Ovaj meč počinje u 18:45 sati.

Top Komentari

bk123
Moro srat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi