8

Komentari (8)

bk123
Da je pametan i ovaj drugi sa slike da bježi iz Barcelone...negdje gdje če igrati
E.Car
Ko da je uklet!!! Hebala ga barsa, trebao je kao onaj Danac uzet im sve pare po ugovoru i otići.
Ecosport
Meni je žao što se ovom momku nije dalo još šansi, pravih šansi da pokaže sve što zna, ali ima definitivno nešto u tome što nije uspio kod nekoliko trenera. Sigurno je morao više raditi na sebi. Na stranu sve to, velika greška mu je pričati loše o bivšem poslodavcu, bio fudbal u pitanju ili neko drugo zanimanje. Nikad ne treba govoriti loše o prošlom šefu i firmi jer će novi poslodavac misliti da ćeš tako i o njemu govoriti i neće ti vjerovati 100%. Napravio je veliku grešku sa ovom izjavom. Uvijek se lijepo zahvali i to je to. Bar u javnosti.
denimen9
Puig, Pedri, Gavi, - toliko su dobri ovi nedorasti iz La Masie da je Barcelona morala dovesti Kessie-a, Raphinu i ostaviti Pjanića u ekipi.
BogatiDijasporac
Samo obicna budala i neznalica moze za Pedrija i Gavija reci da ne znaju igrati. A to si ti, bez imalo sumnje.
Mehinaldo
Ne mogu u istu recenicu Puig i ova dvojica realno Pedri i Gavi su bas bolji i to su pokazali po meni je pedri najbolji igrac od njih trojice Gavi je mlad i iskreno dobro ga guraju ne vidim neke bas specijalne igre od njeg ali haj ima 17 god i realno svaka mu cast kako igra a sto se Puiga tice on je po meni precjenjen igrac to sto njega neko kao proglasi naslijednikom inieste to je smijesno imao je on prilika za igru nije nikad bas nesto pokazao ima takvih igraca nije on za prvih pet ekipa spanije a ne za barse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.