Rivaldo: Volio bih Isca u Barceloni, ali to ne izgleda kao moguće
Rivaldo je priznao da bi volio vidjeti Isca u dresu Barcelone, ali male su šanse da se takvo što dogodi

Bivša zvijezda Katalonaca

Rivaldo: Volio bih Isca u Barceloni, ali to ne izgleda kao moguće

E. Škorić

Dosta prašine diglo se oko Isca koji je navodno u sukobu sa nekim saigračima, ali i navijačima Real Madrida.

Isca je u teškom porazu Reala od CSKA dobar dio navijača u srijedu navečer izviždao, pa su sve glasine priče kako je Španac spreman da napusti Kraljeve.

Sada se oglasila bivša zvijezda Barcelone, Brazilac Rivaldo, koji tvrdi da bi volio Isca vidjeti na Nou Campu.

"Ako biste me pitali da li bih volio vidjeti Isca u dresu Barceloen? Da, volio bih. On je izvrstan igrač i mislim da bi puno pomogao i klubu kakav je Barcelona. U svakom slučaju, to je sada malo komplikovana stvar, teško je zamisliti da Barca i Real dogovore takav transfer", rekao je Rivaldo.

Što se tiče Iscovog incidenta s navijačima Reala, Rivaldo je dodao:

"Bio je na radaru navijača, morat ćete pogledati prema naprijed i zaboraviti na ovu situaciju", istakao je legendarni Rivaldo.

Potom je govorio o odlasku Cristiana Ronalda iz Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon odlaska Ronalda, momčad je izgubila uvredljivu moć i sada je vrijeme da ojača momčad, prije stvarnog početka Lige prvaka. Realu je potreban napadač, igrač koji je sposoban redovno da zabija", kazao je Rivaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi