Prima milione, svjetska je fudbalska zvijezda, a nosi razbijen mobitel

Ne voli da bude u centru pažnje van terena

Prima milione, svjetska je fudbalska zvijezda, a nosi razbijen mobitel

Haris Zilić

Fudbaleri nas nekada iznenada svojim potezima van terena.

Najveće fudbalske zvijezde današnjice se vole pohvaliti skupim stvarima, automobilima, ali zvijezda Manchester Citya Riyad Mahrez ne može ući u ovaj krug.

Naime, Mahrez je na jedan trening Citya stigao sa razbijenim mobitelom, koji mu očigledno služi čisto za neke pozive i nije od onih fudbalera koji voli skupe stvari.

Fotografija na društvneim mrežama izazvala je dosta reakcija.

Opis nije dostupan.

Mahrez je joiš jedan u nizu afričkih fudbalera kojem skupe stvari i dokazivanja van terena nisu zabava.

Mohamed Salah, Sadio Mane, samo su neki od fudbalera sa afirčkog kontinenta koji se zadovoljavaju jednostavnim stvarima, što su dokazali bezbroj puta, iako na računu imaju zarađene milione svake godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljiv je i podatak da Mahrez rijetko dolazi na treninge Citya u automobilu, a nije ni u prvom planu kada se slavi u svlačionici Građana.

Očigledno neki fudbaleri su primjer da van terena znaju biti itekako jednostavni ljudi, bez obzira što ih pratimo kao najveće svjetske sportske zvijezde.

Top Komentari

1946
Nosi telefon od 1200€, nece zbog razbijene pozadine novi kupovati..??‍♂️
3 0
Manager
Ne primam milione, nisam svjetska fudbalska zvijezda, a nosim razbijen mobitel .. how about that ?!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi