Ko su tri najbolja igrača koja Real Madrid želi dovesti idućeg ljeta?

Žele se još pojačati

Ko su tri najbolja igrača koja Real Madrid želi dovesti idućeg ljeta?

E. Ganibegović

Iako su prvaci Španije i Evrope, ambicije Real Madrida su ponovo najveće i za narednu sezonu.

U skladu s tim, Florentino Perez želi dodatno da osnaži ekipu Carla Ancelottija. 

Čini se da neuspjeh kod transfera Kyliana Mbappea nije previše ostavio traga na Kraljeve, koji su se za sada doveli Aureliena Tchouamenija za 75 miliona eura iz Monaca i Antonija Rudigera iz Chelseaja koji je stigao kao slobodan igrač. 

Sada Real Madrid razmišlja o mogućim dovođenjima idućeg ljeta, a skauti momčadi predstavili su trojicu igrača kojima za godinu dana ističu ugovori.

Prema Mundo Deportivu, Leicesterov Youri Tielemans, Riyad Mahrez iz Manchester Cityja i Serge Gnabry iz Bayerna trojica su koje Los Blancosi pomno prate i mogli bi biti dovedeni na Santiago Bernabeu sljedećeg ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba spomenuti da su Serge Gnabry i Riyad Mahrez u pregovorima sa svojim klubovima oko produženja ugovora, pa bi ideja oko besplatnog dovođenja ovih igrača lako mogla propasti za Galaktikose. 

Podsjetimo, interes je Real Madrid iskazao i za Borussijinog Judea Bellinghama, za kojeg je Florentino Perez spreman izdvojiti oko sto miliona eura. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije