U Madridu ne tuguju: Mbappe ih odbio, ali oni imaju još jednog asa u rukavu

Žele ofanzivca Manchester Cityja

U Madridu ne tuguju: Mbappe ih odbio, ali oni imaju još jednog asa u rukavu

E. Čaušević

U Real Madridu sinoć su svi bili razočarani zbog odluke Kyliana Mbappea da potpiše novi ugovor s PSG-om.

Sinoć je zvanično riješena dilema oko Mbappea jer je oni produžio svoj ugovor s PSG-om što je ozvaničeno pred sami početak meča protiv Metza na prepunom Parku prinčeva.

Mbappe je bio na korak odlaska u Real Madrid i skoro sve je imao dogovoreno sa kraljevskim klubom, ali se predomislio u posljednji trenutak i odlučio je da ostane u Parizu.

U Realu su šokirani i iznenađeni zbog takve odluke jer su bili sigurni da Mbappe dolazi. Ipak, i pored toga kraljevski klub je imao rezervni plan koji će sada pokušati da ostvare.

Kako je objavila ugledna Marca čelnici Real Madrida će umjesto Mbappea sada pokušati dovesti Riyada Mahreza iz Manchester Cityja. Mahrez ove sezone igra u sjajnoj formi i blistao je u polufinalu Lige prvaka protiv Reala što je očito bilo dovoljno Florentinu Perezu.

Navodno, u Real Madridu imaju listu ofanzivaca koje žele dovesti, a kako stvari stoje nakon neuspješnih pokušaja s Haalandom i Mbappeom sada je red došao na Mahreza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 31-godišnji Alžirac s Cityjem ima ugovor na još godinu dana što bi moglo olakšati njegov odlazak. Kako piše Marca u Manchester Cityju spremni su da prodaju Mahreza ukoliko Real Madrid ponudi 40 miliona eura.

Mahrez je ove sezone odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima, te je zabio čak 24 gola i dodao još devet asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
znaci veca je zavist i mrznja prema Realu od cinjenice da jedan klub “moze” igracu dati 200-300 mil bonusa i platu od 100 mil godisnje. Svaka cast ipak je Real veci i od samog fudbala
12 1
haris1000
Vala im je zamjena,mahrez 31 godina,šta će sa njim na njemu graditi budućnost
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi