8

Komentari (8)

King_Kenny
...svaka cast selektoru,izgledaju kao clanovi nekakve bande,a ne kao fudbaleri.
rabodimis
Poslo bih ga u pm da mi kaze sta ja moram da radim u zivotu.. On je tu da kaze kako da igra tece a ne da odredjuje koje boje ce nekom kosa bit.. Debil selektor a ovi jos gori sto su ga poslusali..
miki30
Pa upravu je tip, što. Jesuli oni profesionalni fudbaleri? Jel primaju ogroman novac za ovo čim se bave? Oni su odabrali taj život, trebaju biti uzor mladima i djeci jer su non stop na TVu. Čovjek je upravu trebaju da igraju fudbal a ne da glume vamo neke manekene, svi nešto istetovirani, nekake loknice.
rabodimis
@miki30 Braca to su licne stvari, uzori mladim se gledaju po djelima a ne po tetovazama i boji kose.. Kakve veze ima koliki ko novac prima i jel na TV-u ? Placen je za svoj posao a ne da ga neko oblaci i sisa.. Sta je sljedece ? Ne valja mu zena ? Kakvo auto vozi ? Dijete mu je ruzno za TV-a ? Skoncentrisi se malo braca, nisu goveda u pitanju nego ljudi.. Igrac treba da odradi svoj posao, sve ostalo su gluposti i licne frustracije debila i kontrol-frikova.. Gubljenje vremena..
miki30
Upravu si to ali brate i ovi fudbaleri su otišli predaleko sa ovim proseravanjem. Sjećam se bivših fudbalera koji bi ovim današnjim balerinama lekciju očitali. Meni lično se više svidjao onaj stariji stil, ovo danas sve nešto markentiški napumpano, al et svako ima svoj ukus.
rabodimis
@miki30 Braca meni puno teze pada to sto sto zaradjuju za dan ko neke bolnice za godinu.. A kad se sjetim onih "fudbalerki" frizura ovi su super.. XD Ono je bilo gadno do pm.. Postujem tvoj ukus al ja sam za slobodu u svakom smislu.. Je*o predrasude i kontrol-frikove.. Svako dobro prijatelju, lijepo je sto smo razliciti, zamisli crnjaka da smo svi isti.. ;)
Arnel925
Samo su trebali ofarbati u zeleno
Ade1
Konačno nešto normalno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.